קורס עורכי מבדקי תכנית בטיחות מזון ובדיקת יישומה בעסקי מזון מן החי

06.04.20 עד 15.06.20
הוסף אירוע זה ליומן 04/06/2020 00:00 04/06/2020 קורס עורכי מבדקי תכנית בטיחות מזון ובדיקת יישומה בעסקי מזון מן החי

הכשרה המיועדת לטובת הכרת העקרונות הנדרשים לבניית תוכנית בטיחות מזון בהתאם לאמות המידה המעוגנות בחוק.

הכשרה מקצועית מוכרת לגמול השתלמות.

הילה תמיר hila@aeai.org.il false

בניין קרית הממשלה, הרצל 91 , רמלה

לדרכי הגעה

דמי השתתפות בהתאם לזכאויות

סה”כ 40 שעות אקדמיות

מתעניינים? לפרטים נוספים

הילה תמיר
03-5205825
hila@aeai.org.il

הדפס אירוע

הכשרה המיועדת לטובת הכרת העקרונות הנדרשים לבניית תוכנית בטיחות מזון בהתאם לאמות המידה המעוגנות בחוק.

הכשרה מקצועית מוכרת לגמול השתלמות.

גמול השתלמות למהנדסיםפיתוח הנדסי-טכנולוגיקורסים סדנאות והסמכותמוכר לגמול השתלמות

אודות ומטרות הקורס

אודות הקורס

בהתאם לסעיף 178 לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע”ו- 2015 (להלן – החוק), יצרן של מוצר בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר בטמפ’ מבוקרת יחויבו החל מתאריך ה-1.3.2020 בדרישה ל-אישור ייצור נאות (GMP) או לכל הפחות תכנית בטיחות מזון (HACCP) בהתאם לאישור מיוחד של מנהל שירות המזון הארצי. נאמן בטיחות מזון למפעלי מזון מן החי- נועד להקנות כלים למפעלים, אשר אינם מיישמים עדיין תכנית בטיחות מזון מסוג HACCP המאושרת ע”י גופי בקרה ופיקוח כפי שמחויב על פי חוק.

בקורס ילמדו:

  • עקרונות לבניית תכנית בטיחות מזון
  • רגולציית מפעלי מזון מן החי
  • תכנון מפעל מזון מן החי העומד בכללי בטיחות מזון
  • תכנון תהליך ייצור מזון מן החי
  • תכנון מערכת Oprp במפעל מזון מן החי
  • יישום HACCP במפעל מזון מן החי

מטרת הקורס

מתן כלים למפעלים, אשר אינם מיישמים עדיין תוכנית בטיחות מזון מסוג HACCP המאושרת על ידי גופי בקרה ופיקוח.

קהל היעד ודרישות קדם

מהנדסים, טכנולוגיים, ועובדים בתעשיית המזון המשמשים כנאמני בטיחות מזון במפעלי מזון מן החי אשר עליהם יהיה לפעול בהתאם לתכנית בטיחות מזון שעקרונותיה יותוו בהכשרה.

לקבלת מידע נוסף

לקבלת מידע  על הקורס, מלאו את הפרטים

טופס התעניינות בניית תכנית בטיחות במזון

 

ליצירת קשר

הילה תמיר
מנהלת קשרי חברוֹת
טלפון: 03-5205825
פקס: 03-5272496
hila@aeai.org.il