קורס עורכי מבדקי תכנית בטיחות מזון ובדיקת יישומה בעסקי מזון מן החי

01.01.21 עד 01.01.21
יום רביעי, בין השעות 16:30-19:45

בית המהנדס, דיזינגוף 200 תל אביב

לדרכי הגעה

 

דמי השתתפות בהתאם לזכאויות

סה”כ 40 שעות אקדמיות

מתעניינים? לפרטים נוספים

03-5205811
education@aeai.org.il

הדפס אירוע

הכשרה המיועדת לטובת הכרת העקרונות הנדרשים לבניית תוכנית בטיחות מזון בהתאם לאמות המידה המעוגנות בחוק.

הכשרה מקצועית מוכרת לגמול השתלמות.

אודות ומטרות הקורס

אודות הקורס

בהתאם לסעיף 178 לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע”ו- 2015 (להלן – החוק), יצרן של מוצר בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר בטמפ’ מבוקרת יחויבו החל מתאריך ה-1.3.2020 בדרישה ל-אישור ייצור נאות (GMP) או לכל הפחות תכנית בטיחות מזון (HACCP) בהתאם לאישור מיוחד של מנהל שירות המזון הארצי. נאמן בטיחות מזון למפעלי מזון מן החי- נועד להקנות כלים למפעלים, אשר אינם מיישמים עדיין תכנית בטיחות מזון מסוג HACCP המאושרת ע”י גופי בקרה ופיקוח כפי שמחויב על פי חוק.

בקורס ילמדו:

  • עקרונות לבניית תכנית בטיחות מזון
  • רגולציית מפעלי מזון מן החי
  • תכנון מפעל מזון מן החי העומד בכללי בטיחות מזון
  • תכנון תהליך ייצור מזון מן החי
  • תכנון מערכת Oprp במפעל מזון מן החי
  • יישום HACCP במפעל מזון מן החי

מטרת הקורס

מתן כלים למפעלים, אשר אינם מיישמים עדיין תוכנית בטיחות מזון מסוג HACCP המאושרת על ידי גופי בקרה ופיקוח.

קהל היעד ודרישות קדם

מהנדסים, טכנולוגיים, ועובדים בתעשיית המזון המשמשים כנאמני בטיחות מזון במפעלי מזון מן החי אשר עליהם יהיה לפעול בהתאם לתכנית בטיחות מזון שעקרונותיה יותוו בהכשרה.

לקבלת מידע נוסף

לקבלת מידע  על הקורס, מלאו את הפרטים

טופס התעניינות בניית תכנית בטיחות במזון

 

ליצירת קשר

הילה תמיר
מנהלת קשרי חברוֹת
טלפון: 03-5205825
פקס: 03-5272496
hila@aeai.org.il