סדנה לילדים- טעם של מדע

16.12.20 עד 16.12.20
יום רביעי 11:00-12:00
פתוח להרשמה עד 06.12.20
הוסף אירוע זה ליומן 12/16/2020 11:00 12/16/2020 12:00 סדנה לילדים- טעם של מדע

לשכת המהנדסים בשיתוף טעים עם מכון דוידסון בו נחקור מה קורה במוח שלנו כשאנחנו טועמים מזונות שונים

מועדון שחר shachar@aeai.org.il false

פעילות בזום

עלויות (לאחר סבסוד):

חבר מועדון/ לשכה עם כוכבים: 20 ₪ + 20 כוכבים
חבר מועדון/ לשכה ללא כוכבים: 40 ₪
אדם שאינו חבר לשכה/מועדון: 70 ₪

נרשם שלא תעמוד לזכותו יתרה מספקת של כוכבים, יחויב בתוספת ההפרש

מועדון שחר
הדפס אירוע

לשכת המהנדסים בשיתוף טעים עם מכון דוידסון בו נחקור מה קורה במוח שלנו כשאנחנו טועמים מזונות שונים

קצת על הסדנה

בסדנה נדגים מה קורה לנו במוח כשאנחנו טועמים גלידה, נטעם מעולם הביולוגיה ונבדוק: אילו חושים מיוחדים יש לנו? איך השוקו טעים לנו יותר – חם או קר? ומה יקרה אם הקטשופ יהיה ירוק?

 

הסדנה מיועדת לילדים בגילאי 8-12. מומלץ בליווי מבוגר/אח גדול לעזרה טכנית בניסויים.

מידע על המנחות

יהל עצמון, כימאית במכון דוידסון לחינוך מדעי, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע, עוסקת בהוראה מרחוק ובפיתוח תכנים דיגיטליים מדעיים לילדים ונוער.

ורד שפירא, ביולוגית במכון דוידסון לחינוך מדעי הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע, עוסקת בפיתוח תכנים מדעיים ובהנגשת מדע.

מה צריך להכין מראש

  • שותפה או שותף
  • מים
  • מגבת נייר
  • כיסוי עיניים
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • מעט משחת שיניים בטעם מנטה או סוכריית מנטה
  • סוכריות ג’לי צבעוניות בטעמים
  • 4 קוביות שוקולד מריר או חלב: 2 קוביות הניחו במקפיא ו-2 קוביות השאירו בטמפרטורת החדר
  • 3 סוכריות טופי
  • קערית שבה תכינו מראש 3 כפיות סוכר, חצי כפית מלח לימון וחצי כפית אבקת סודה לשתייה

מידע שחשוב לדעת

מייל עם קישור להשתתפות מהזום ישלח לפני מועד הפעילות
חשוב לוודא כי הרישום שלך יבוצע מכתובת הדוא”ל עליו מוגדר חשבון הזום שלך

ליצירת קשר

מועדון שחר
מועדון תרבות ופנאי
טלפון: 03-5205820/8
פקס: 03-5220191
shachar@aeai.org.il